10/29/2008

kisah seorang mamat

minggu-minggu akhir persekolahan agak membosankan.bnyk masa terluang kerana pelajar sibuk menghadapi peperiksaan akhir tahun.dan aku hanya mengajar tingkatan 3 dan 5.PMR dah lepas, jadi aku dah tak masuk kelas ting3, diorang ada acara bebas, asyik main kt padang aje budak2 tu.mggu ni peperiksaan pra-SPM berlangsung.tak masuk kelas lagi.aku asyik mengadap komputer sahaja sehingga ckgu2 ni sibuk dok sakat aku diorg ingat aku dok ber'chatting' dgn bf.aku takde bf pon.huhu.

oh, kisah seorang mamat.ada sorang mamat ni sibuk dok sms aku.katanya nk mengurat.aku ckp aku xde lovey-dovey mood lg tahun ni.try next year.dia ckp, xpelah, bg dia masa 3 bln, and he'll sweep me off my feet.i said,'sukati awkla.best of luck'.tp yg peliknya, mamat ni punya la tak flirt-savvy, paling aku bingung bila dia sms, dia asyik 'woi' aku je.katanya 'dat's just my style'.

"woi, wat ape?" wtf? i am totally turned off..150%

ntahape2.i want a man, not a boy.piss off

11 comments:

  1. lawaknya...ada ke nak ngurat tapi ckp woi...mampus tak layan...hahahah

    ReplyDelete
  2. mamat tu tak matured.his job and his english is ok,other than that, failed.haha

    ReplyDelete
  3. Omg. Lawak nak mampos! -aileen-

    ReplyDelete
  4. in 3 months time?

    Maybe he's trying the reverse psychology manoeuvre? You know, steer you from hate to love? You never know..

    WoiT.. dah makan ke?

    On second thought, thats funny. Hahaha.

    ReplyDelete
  5. NH> i have no idea.he has this flirt -for-dummies kinda book i guess.reverse psychology worked on me once upon a time.but this one, tak kene cara tuh.dia kena refer buku lain.haha.but cudn't he be more romantic maybe?
    "woi"= bunyi mcm geng pecah rumah

    ReplyDelete
  6. tetibe anis terfikir..."oit" sounds cuter than "woi", kan..don't you think...kalau die guna "oit" pun takpe jugak.."oit" tu mcm orang dtg sebelah pastu cuit kita..."woi" tu mcm...yup..geng pecah rumah..hahahah

    ReplyDelete
  7. hahaha me mcm tau je sape yang dicakapkan,,,haha he's such a childish person la...ingatkan ngan aku je dia 'woi'..herm tak de harapan la nak ngorat mclom..

    ReplyDelete
  8. hahaha...too bad..this guy seriously haf to improve his courting skill..

    but then, you darling, stop mingling around with losers!

    date more real guys..lalalala..gud luck nway.its a challenge :)

    ReplyDelete
  9. anis>hahaha.exactly.'oit' mcm kasar tp comel.me suka guna 'eit' pon comel kn.hehe.the thg is, me xpnah jmpa dia la.klu cute, leh reconsider la.kot.LOL
    pup>he said suka bercanda.i'm so not used to dat word.
    kukubal>real guy?gv one example

    ReplyDelete