4/27/2010

{ at the end of the rope }


say hi to my baby cactuses.they provide O2 to me whilst i serve them my CO2.
how nice~


semalam, malas
hari ini, bosan
esok, tension ah
takde benda lain ke nk ckp?

mcmana nk dpt anugerah cemerlang mcm ni.tp tahun ni ckgu cik puan yg dpt (if u kno wat i mean).orangnya xde la productive mana.mungkin sebab status dan sifat lemah lembut dia.dia memakai tudung labuh dan berstokin.hmm.mungkin aku patut ikut.tp aku masih berstatus bujang.bujang not as glamour i think.ok.xkisah la.aku tak perlu anugerah untuk mmbuktikan aku hebat.hahah.lgpun aku rasa diri ni jauh drpd layak.jadi baik dok diam2 jgn bnyk ckp boleh tak. :P

ok apa aku nk bebelkan sebenarnya.oh.sejak akhir-akhir ni semangat ku semakin luntur.descalating.messy.unorganized.static.not improved.uninterested.exhausted.yaddayaddayadda.ok aku malas nk elaborate pjg2 psl attitude pelajar-pelajar kt sini.makin diajar makin merosot.perkara yang sama tiap hari.lupa bawa buku.buku hilang.lupa bawa dictionary.argh.aku penat.soalan sama setiap hari."teacher, salin ke?"."teacher, buat dlm buku mana?"."teacher, tak paham la.kena tulis dlm bahasa inggeris ke?".kalau buat oral test."teacher, kena jawab dlm BI ke?". ok.dat's it.

i'm frickin very tired kids.pls tell me what to do.what do u want from meyh...!ok emotional

i should re-consider moving out of this wood i suppose.been saying this for umpteenth times already.i know.see, i'm static.how wussy

i know.
i so know.

3 comments: