5/13/2010

{ aku kenapa }

2jam dari sekarang ada mesyuarat kurikulum.depa nk buat post-mortem terhadap pencapaian pelajar pd peperiksaan kali pertama, 2 bln lepas.lambat siot meeting.ok GPK1 kami sgt busy.understood.aku masih belum siapkan SWOT analysis aku.bunyi mcm dasyat je kan.nnt nk menggoreng dlm bilik mesyuarat.xpe, aku dh hafal skrip,mcm tahun2 lepas punya.aku tak cuak sgt. 25 min lagi ada lagi satu kelas.aku tgh taip blog entri sekarang.aku kenapa?mungkin terlalu kenyang mkn jamuan pot luck td.

blog aku ni dh jadi mcm extended version of facebook.nasib la blog, aku dh xde fb skang jadi aku bosan.masa ada fb aku komplen masa terbuang masuk longkang.aku kenapa?aku macam ni tapi masih ada hati nak buat dua kerja dan aku juga agak risau takut tak terbuat dengan bagus.mereka mengharapkan aku.tp aku masih belum menghantar borang pun lagi.aku bosan sebab xde sesuatu yg boleh menyibukkan aku.sesuatu yg seronok.jadi aku pun cari penyakit.2 bulan lepas dh order satu penyakit.virus nya belum sampai.bulan ni aku nak order lagi satu.mungkin aku akan masuk wad tak lama lagi.aku kenapa?

aku taip 2, 3 entri dalam satu hari.aku kenapa?pengetua aku cool.

walau bagaimanapun



ibu jelita ni lagi jelita drpd anak dia yg sedia jelita.

internet melalaikan aku.sekian.
aku ntahapa-apa

18 comments:

  1. engkau kenapa? let me answer...
    kerana u sangat bosan di sekolah+ blogging is fun+ u dah takde fb+ i love ur blog!!!
    p/s:bagi markah!

    ReplyDelete
  2. macam mana nak buat design layout kite sendiri ya? u punya lawa simple n cool

    ReplyDelete
  3. papi>aku tingtong geram dgn gpk1 baru bombard aku dlm meeting.hua.engkau kenapa dong wahai gpk1 yg tak memahami!!?anyways, tq papi.aku syg kamu.markah 100%

    liana>thank u dear.dats so sweet of u.nk wat layout sendiri, leh google je.u ada flickr account?i boleh aja.i pandai thanx to someone.hehe.

    ReplyDelete
  4. why you? i agree wif feed. u just need to,no, HAVE to go out of there. a fresh brand new start.
    so for the trillionth times, stop procrastinating. do something about it. unless u don't mind status quo:)

    yeah, layout blog chantek sgt :P

    ReplyDelete
  5. hmm.wat's wrong w me huh?
    i WILL do smthg abt that.u just wait.heh

    ya, tq for the compliment.sensei~

    ReplyDelete
  6. u letak 10 entri sehari pun i'll read!

    ReplyDelete
  7. hahaha papa ni kool la...erm...do whatever u like...pasal gpk1 tu nnt gurl leak buah sawit dlm ekzos kete dia sebagai bahan bakar tambahan...

    ReplyDelete
  8. cik juo ade je idea2 kejam die...:D hahaha

    ReplyDelete
  9. wardah, omg ur so cool!i lov u.mwah.n gurl, tolongla letak buah sawit dlm ekzos kete toyota camry dia yg hebat tuh.buekk.benci i..

    ReplyDelete
  10. i have no idea what is wrong with you, since you asked me. but the way i see it, there's nothing wrong with you.
    you are just bored.
    and i told you before, you control your own life, your destiny.
    so, pull up your socks, roll up your sleeves. do something about it. work on it.

    do do do do do. don't just think think think think. harsh? well, you know me. :)

    p/s: i was just being cynical about the layout..not so much of complimenting :P

    ReplyDelete
  11. kukubal, wait a sec.i asked u?i dun think sooo...thank u for the lengthy advice tho.
    xpela, cynical pon cynical lah...penulis blog ni bkn la mengharap org puji pon.

    ReplyDelete
  12. there, when u reply my 1st comment. the "hmm.wat's wrong w me huh?" thing.
    you're welcome. u know me, i'm always the puji type..
    i kenape?
    i'm just giving u the hard truth. so that u'll wake up from ur dreams n dreamy life..somebody has to do it sooner or later.ya, like u sed, life's like dat..chill babe..jgn emo..hehe.
    asta!~

    ReplyDelete
  13. ahah.dat wasn't a question directed to u anyways.but, nevermind.merci beaucoup anyways.
    au revoir~

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. ps: just don't attack me personally will u people.i have had enuf of fb-type of people.give me a break.appreciate it.show some respect n let's make world a better place.if u have any further opinion or advice wsoever, reach me on the fon lah.more practical.i don't wish to delete another account.
    n yes, i AM emo.OKTHXBAI

    ReplyDelete
  16. guys,,kinda hot in here..
    bro, my beep has a very interesting life.more than i have actually. she has all that she wants in life. she can afford anything she wants.
    she didn't mean to ask for opinion i think..
    girl, just don't bother..

    ReplyDelete