5/05/2010

{ indahnya ciptaan Allah }


lisa surihani yg super cute with mia sara yg superduper yummy

ok sape tak tgk 'adamaya' tu kira tak hip la.heheh.aku super suka tgk adamaya sbb cite dia best sweet cute comel sbb all the cast are super cute except for dani.dia kurang cute la sket.heheh.tatapan yg indah di kaca tv3 pd pkul 6.30 ptg hingga 7.30 mlm.mau lihat lagi keindahan? layan sini.

9 comments:

  1. kira tak hip la i ni.. aduss..
    mmg so beautiful bdk ni..kecik2 da naturally cantik..

    ReplyDelete
  2. arf, ur a very bz girl so ur excused.hehe.ke u xminat?
    comel sesangat hrp dia tak jd gedik bila besar.hehe

    ReplyDelete
  3. satu cahaya kesenanganMay 7, 2010 at 1:30 AM

    saya sedang berusaha dengan gigih mengurangkan lebihan isi di bahagian perut time itu... sekian, terima kasih.

    ReplyDelete
  4. i bz buat benda lain. :p i cuba utk jd hip mcm u, so i da tgk da satu episod last tuesday. mmg okla cite tu dgn semua plakon muka2 putih (aissh) n shots dia cantik but storyline too slowla..

    ReplyDelete
  5. dun know abt that tho.muka putih2 ke mmg diorg putih babe?hehe.dun take it too seriously abt being hip okei?it's just a metaphor.not literally

    ReplyDelete
  6. yeah i know babe. am cool..

    muka fairla.. = jambu..
    hehe

    ReplyDelete
  7. hehe.memang the jambus semo
    nago>wah anda tercabar sbb ditegur semakin sihat?hehe.tp anda nmpk lebih menawan skrg.ooohhh.semakin cerah sbb dok dlm hutan kah?kekeke

    ReplyDelete
  8. satu cahaya kesenanganMay 13, 2010 at 7:54 PM

    yaa sejak saya menoreh di gua musang ini.. mungkin itu sebabnya!!!
    jom bergumbira di mana jua anda berada

    ReplyDelete