9/11/2013

6 hari lagi



tinggal 6 hari lagi untuk sampai due date.belum ada tanda2 baby nak keluar.must be cozy inside ya baby?Qamarina dulu lahir awal seminggu.ummi ni klu hari tu dh sangat tak sabar nak lahirkan adik sbb ummi rasa berat sangat perut ni, belakang pun sakit, dengan masalah buasir lagi.tapi sekarang ummi rasa ok pula adik masih nak stay kat dalam.at least ummi boleh settlekan banyak kerja.6 hari lagi mungkin boleh settle kerja tu.kemudian boleh ummi jaga adik dengan penuh perhatian dan kasih sayang.

semoga Ummi dijadikan Allah seorang ibu yang baik yang dapat mendidik anak menjadi solehin dan solehah.berjaya di akhirat dan di dunia.semoga Allah jadikan Ummi seorang yang sabar, rendah diri jika anak-anak ummi berjaya kelak.ameen.

*rasa berdebar, takut, risau menunggu kelahiran baby*
ya Allah permudahkanlah..

sayang anak-anak Ummi

2 comments: