5/24/2010

{ raksasa gorgon berbaju oren yg comel }


pada suatu petang yg dingin di padang golf

eenie dan meenie sedang bersuka ria sambil cam-whoring dongak ke langit

tiba-tiba.kaboom. "heluu there,wot are u two doing down here sweeties?"



eenie n meenie: aaaaa.help! help! help!
gorgon oren: makan budokkkk!



okla, selesai mkn budok 2 orang td,raksasa pulang dulu.
zaasssssssss
api roket kuar dr bontot dan raksasa meluncur naik ke langit.
end.



ps: raksasa oren pls jgn marah nnt kene jual kt bander!sayang kamu!

i love u girls!big kiss

12 comments:

  1. hahahaha.
    rindu nak buat short movies kelas audio&video kah?

    ReplyDelete
  2. hahahaha..akhirnye! this can be a storyboard for a short movie. let's shoot it n antar kat mr.G. bleh gi nonton di maskara shorties. n papee akan jadi selebriti y'all

    ReplyDelete
  3. haha.based on the story board i can proudly admit that this time,, i actually GET IT!

    ReplyDelete
  4. woit woit ini keje korang ye??
    tunggu gue menyaman syarikat korang!!RM 2 juta (standard Nabil)..

    ReplyDelete
  5. buahahaha.sori papi!
    original idea was mc chick's.haha
    kakngoh, thank GOD!

    ReplyDelete
  6. nasib pelakon utama sangat glemer..huhuhu

    ReplyDelete
  7. make sure costume gorgon tu buat yg seksi2...

    ReplyDelete
  8. hahaha.ala jin dlm cite ahmad albab.

    ReplyDelete
  9. owhh.okei2.
    kaler oren gak ke?

    ReplyDelete
  10. lady gaga pakai ala2 spentot jer...pergh must b super sexy lar papy mcm tu ...i like...

    ReplyDelete