6/02/2010

{ birthday card for aqil }


aqil, adlina's baby.
adlina, my best friend forever and ever

balik dr sekolah semalam bergegas ke kedai alat tulis utk membeli kertas yang akan dijadikan kad hari jadi kepada anak kecil itu.hehe.berjaya mendapatkan kertas kad bersaiz A3 yang berwarna baby blue dan beberapa keping yang berlainan warna utk dijadikan hiasan kad.hehe.sampai di rumah, beria menyiapkan kad dgn perasaan yang sgt teruja sebab memang sgt suka membuat kad sendiri.(sesape yg pernah dpt kad dr aku tu, kamu bertuah ya!).tiba-tiba teringat pada frame gambar yang dibeli di ikea pd hujung mggu lepas.wah bagus, boleh dijadikan hadiah utk aqil sebab sebenarnya terlupa tarikh lahir aqil nasib baik ibu mention semalam.huhu.sorry dear.tp cuba sedaya upaya utk raikan sebab fikirkan ibu yg sgt baik yg tak pernah gagal raikan birthday aku.*terharu*.oh ibu adalah adlina.heehe.kemudian bergegas ke kedai kek dan membeli 2 potong kek blueberry cheese yang sgt lazat.ok tak mampu nak beli one whole cake.hua

this was taken in Oct last year.pic thanks to hunny




heeee~

mommy akan cuba lebih kerap jumpa aqil ya.sorry dear.sekarang budak kecil itu kurang mesra dengan aku sebab jarang melawat dia sekarang.dah kena perli dengan ayah dia semalam.huhu

8 comments:

  1. i'm one lucky person.

    as far as i know, no other people has bestfriends as beautiful (inside and out) as mine.

    and you are one of them.

    i love you.

    ReplyDelete
  2. aww..thank u luv.
    love u more.

    ReplyDelete
  3. cantik kad itu..nak jugak nanti 28nov ye....:) cuma lilin kena lukis banyakk ;p

    ReplyDelete
  4. hihi.okeh beres pup.kalau xmuat i pass kt tgn je k.

    ReplyDelete
  5. comelnye!baby n kad both comel.ema nk kad jgk.8july!ish xmalu mintak.(blushing)

    ReplyDelete
  6. hehe.aw tq ema.8th july eh.noted.done.
    tq dear~

    ReplyDelete
  7. sweet la papa.......i miss u terribly and EVEN MORE now... :')

    ReplyDelete
  8. aww..kakngoh..i miss u.TERRIBLY.
    like seriously.

    ReplyDelete