6/25/2010

{ lawatan ke i-city yang sebenarnya sangat membosankan }

senang cite, aku xnak pegi lagi dah situ.tp hari tu pegi ngn famili pon sebab sambil jejalan ke rumah bakal abg ipar, alang2 i city tu kt sebelah rmh dia je, kami pon pegi la melawat.mlm tu manusia memang ramai dgn mcm2 bau.terpaksa la tunggu lif dengan hati yg kental.at first, aku rs agak tekejut sbb mmg tmpt ni jauh dr imaginasi aku especially about how and where to park the cars.mmg annoying dan menyusahkan.grr.i-city ni utk ape ek sbenanya?adakah diwujudkan semata2 utk org pegi cam-whoring kt situ?huhu.malas nk wat research.kalau nk pegi situ, pastikan bwk air banyak2, kalau xnak beli la sbb kt sana ada gak org jual makanan n minuman.pastu ade FIFA WC on big screen.leh la layan klu pg ngn geng, ngn family susah sket sbb xleh lepak lama2.huhu.tapi, ketiak memang berpeluh so pakai deodorant spray bnyk2 and sepanjang masa berada kt sana aku xsabar nk blah dr situ.namun, peluang tdk dilepaskan utk cam-whoring dgn lampu2 yang pelbagai warna huhu.bosan giler.kemudian, kami pergi menjamu selera di rstoran nasi lemak best kt seksyen 7.dekat2 situ.ramai mamat hensem leh cuci mata.ho yeah.ok, bosan.chow~













No comments:

Post a Comment