10/07/2011

{ what we've bought so far }


ni je yang baru beli, ada sket lagi tambah beli kat jerantut.kalau ikutkan rasa excited, memang banyak nak beli.tapi, terpaksa conrol sebab memang tau, once baby dh kuar, ha tengokla nanti asyik beli barang utk dia je la.bila g kedai, memang geram tengok barang kaler pink, tapi tahan je xbeli, sebab xtau pon gender baby ni.tapi beli gak botol susu jenama MAM yang sgt comel kaler soft pink, xkira la klu baby boy dia kena guna gak botol susu tu nanti haha.
ok bai

7 comments:

  1. aku nampak ada seluar warna putih n bunga merah pink kat bawah..takleh bayang baby boy memakai itu ;p

    ReplyDelete
  2. hahaha.nnt jd metrosexual la bb

    ReplyDelete
  3. sedia seadanye dulu...nnt baby dah kuar lg best shop hehehehe...mcm2 gadget boleh beli

    ReplyDelete
  4. kalu jantan,bg airin seluar tuh,,

    ReplyDelete
  5. *lelaki la.buleh.byr rm15 keokeokeoekoek

    ReplyDelete
  6. Laptop tu pn utk baby ke?? =P

    ReplyDelete