2/05/2012

{ Malacca roadtrip jyeah }

Oohh penatnya badan rs sakit-sakit..kami baru balik dari Melaka bandaraya bersejarah ni..hehe.baru balik terus update blog?ha ah, xde aktiviti la..Pi baru balik dari masjid, tgh dukung Qamarina, ulit-ulit bagi tido, I dh penat, dukung budak kecik ke sana sini memangla penat oi.tu baru 5.5kg...makin hari makin bertambah..xtau la macamna nnt..bnyk lg tempat nk gi jalan-jalan ni.keke.. td budak kecit tu muntah..adeh cian dia penat kena bawak jalan merata oleh mak bapak dia yg tak reti dok diam.

This is my first time pi jalan Melaka ni..best!cantik tempat dia..banyak tempat awesome boleh cam whoring kt sana.tp adala a few places tak sempat nak pegi sebab kesian kt baby+penat+panas+parking susah (kena saman siap).hehe.okla, jom kita layan gambar-gambar sekitar bandaraya bersejarah tu..






Zoo Melaka .2 jam tour zoo, memang extreme workout.

 best, banyak animals yang awesome.

cenderawasih

zhe gajahs

zhe giraffe

went to the famous Umbai seafood place.makan kat gerai no 5, menyesal tak sudah.



hm, memang tak leh harap.gi focus benda lain plak.

 budak ketit yg tido tak ingat susu

 terjumpa family dari JB.sgt awesome kan.
kat Famosa terjumpa abang ipar sekeluarga.dunia ni memang kecik

 kerana I seorang yg gayat, tangkap gamba menara Taming Sari dari jauh sudah


A Famosa

 gaya seorang ibu.penuh barang kat badan T_T

tiket parking 'gores dan menang'.

ok tata babai!

1 comment:

  1. Ticket gores dan menang tu paling x tahan.. Dah letak 3 ticket pun still kena saman.. adeh.

    ReplyDelete