6/28/2010

{ hati seorang guru yang terluka }

dan dia sedang merajuk dalam diam

9 comments:

  1. adik..ibu hadapi benda2 tu sokmo..
    read your sms tapi takde kredit nak balas..
    adik..ibu ade problem isk isk.
    am at my deepest saddest emotion.

    ReplyDelete
  2. ibu, adk kinda hadapi sokmo as well.cuba buat2 taknak pikir.tp minda mmg xleh lari dr pikir dan hati mmg xleh lari dari terluka.pedih.kecewa.berulang2
    ibu, wats wrong syg?

    ReplyDelete
  3. ello...bibopp n naaa,,hidup ini sangatlah singkat..jgnla dipikir sangat budak2 yang sangat kurang ajar/motivasi itu....mari la kita bergumbira....:) jom jumpa n stori mori....

    ReplyDelete
  4. mgkn tidak menjadi begitu stressed kalau GPK tdk meletak harapan tinggi mcm burj dubai.jadi mmg terpaksa pikir.mari kta lepak dan bergebang.i puasa today.jd sesape yg nk jemput berbuka kt rmh dia amat dialukan.

    ReplyDelete
  5. hahah kalau nak jemput suruh kemas rumah, cuci rumah plus susun atur barang agak2 orang tue nak datang tak?hahahaks weh nnt me dah set up dapur me ajak makan kat umah k...tapi meja makan cap lipat je..haihhh

    ReplyDelete
  6. yg itu mungkin tdk mampu utk dituruti.jadi hanya layan jemputan mkn shj buat ms skarang.meja lipat ok asal mknn gempak.

    ReplyDelete
  7. oh mknn gempak hanya akan dijumpai di mid earth@golf (chkn wing)..aku mengidam!!

    ReplyDelete
  8. okay kengkawan jom melepakkan diri sambil menggemukkan diri somewhere!!i need 'us' time!

    ReplyDelete